skeptyky-shi-zamovknut-investory-natiakaiut-pro-vrazhaiuchi-dokhody-nvidia

Скептики ШІ замовкнуть: інвестори натякають про вражаючі доходи Nvidia

 • 10776 переглядiв

Nvidia планує представити вражаючі фінансові результати від продажів ШІ-чіпів у другому кварталі 2024 року. Компанія очікує значне зростання доходів від графічних процесорів нового покоління Blackwell у найближчі квартали.

За даними Goldman Sachs, Nvidia планує представити презентацію про прибутки і збитки в галузі чіпів штучного інтелекту, і ця інформація вразить скептиків. Пише УНН з посиланням Businessinsider.

Деталі

Nvidia має намір наприкінці серпня оголосити про результати своєї діяльності за другий квартал 2024 року, які підкреслять прибуток від продажів чипів графічних процесорів із підтримкою штучного інтелекту.

«Компанії кінцевих користувачів та їхні інвестори незабаром почнуть шукати доходи, щоб виправдати вже витрачені 500 мільярдів доларів. Ніхто не заперечує обчислювальної потужності. Але після останнього ажіотажу навколо новітніх чипів інвестори можуть засумніватися в найближчих економічних показниках», - йдеться в записці Bank of America, опублікованій на початку цього тижня.

Загалом очікується, що Nvidia піднесе позитивний сюрприз за доходами, який призведе до позитивного перегляду прибутку на акцію.

Довідково

У своєму останньому повідомленні про прибутки і збитки компанія Nvidia наголосила, що на кожен долар, витрачений на її сервери HGX H200, постачальник API, який обслуговує токени Meta Llama 3, може отримати дохід у розмірі 7 доларів США протягом чотирьох років.

Інші ключові висновки пов'язані з очікуваним збільшенням доходів від графічних процесорів Nvidia Blackwell наступного покоління.

Очікується, що доходи Nvidia від чіпів Blackwell будуть обмежені в третьому кварталі фінансового року, однак за тим «послідує більш значне зростання в четвертому кварталі фінансового року (січень) і першому кварталі фінансового року (квітень)».

Нагадаємо

Google, OpenAI, Microsoft, Amazon, Nvidia, Intel та інші відомі компанії у галузі штучного інтелекту об'єднуються, щоб сформувати Коаліцію за безпечний штучний інтелект (CoSAI).

Ігор Тележніков

Технології

    Популярні

    Новини по темі

    У Миколаєві пролунав вибух

     • 24108 переглядiв

    "Оленячий місяць": липнева повня осяє небо цими вихідними

     • 26976 переглядiв

    У білорусі громадянина Німеччини засуджено до страти

     • 12292 переглядiв