ukenru
skandalni-vislovlyuvannya-fedini-schodo-prezidenta-otsinyat-u-reglamentnomu-komiteti-razumkov

Скандальні висловлювання Федини щодо Президента оцінять у Регламентному комітеті - Разумков

 • 12956 переглядiв

КИЇВ. 28 жовтня. УНН. Скандальним висловлюванням народного депутата від фракції Європейська солідарність Софії Федини щодо Президента Володимира Зеленського дадуть оцінку під час засідання Регламентного комітету. Про це заявив голова Верховної Ради України Дмитро Разумков під час брифінгу після погоджувальної ради в парламенті, передає кореспондент УНН.

"Хай Регламентний комітет дасть свій висновок щодо тих подій, які відбулись", - зазначив Разумков, відповідаючи на питання щодо наслідків висловлювань з боку народного депутата Федини.

За його словами, окремі нардепи вже пропонували розглянути це питання на засіданні Регламентного комітету.

"Думаю, що таке висловлювання по відношенню до будь-якої людини неприпустимо, а особливо для мене незрозуміло, коли це лунає з вуст народного депутата України. Думаю, що це не додає ні Верховній Раді, ні окремим політичним силам, ні особистостям і це не наближує нас до єднання в суспільстві та повернення наших територій", - додав Разумков.

При цьому він додав, що також можлива реакція правоохоронних органів.

Раніше нардеп Федина разом із військовослужбовцем Марусею Звіробій опублікувала відео, в якому вони жорстко розкритикували Президента Володимира Зеленського у зв'язку із його візитом на Донбас.

Нагадаємо, фракція “Слуга народу” планує звернутись до правоохоронців у зв’язку із некоректними побажаннями народного депутата від фракції “Європейська солідарність” Софії Федини на адресу Президента Володимира Зеленського у відео.

Українські Національні Новини

Політика