ukenru
skaletska-perervala-sviy-karantin-ta-pokinula-novi-sanzhari

Скалецька перервала свій карантин та покинула Нові Санжари

 • 159167 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. Міністр охорони здоров’я Зоряна Скалецька, яка раніше висловила бажання пройти повний етап 14-денного карантину разом із евакуйованими українцями, покинула територію "Нових Санжар" у Полтавській області. Про це повідомив журналістам начальник медцентру Олександр Блінов, передає кореспондент УНН.

"Пані міністр зараз виїхала. Вчора вона була з нами до 2:00, контактувала з тими працівниками, які працюють у боксі. Сьогодні вона виявила бажання піти до людей, і з ними поспілкуватись", - розповів Блінов.

Він повідомив, що міністр планує повернутись на обсервацію, проте коли – "треба в неї спитати". Для Скалецької облаштують місце в окремій будівлі, проте, окрім неї, у "Нових Санжарах" працюють ще три представника МОЗ.

"Ми їй зробимо будиночок, людині треба працювати", - розповів начальник медзакладу.

Він також зазначив, що попри карантинний режим, міністр може покинути територію санаторію у будь-який момент, принаймні, поки вона не поспілкувалась з евакуйованими.

"Вона може. І я буду йти додому", - роз’яснив Блінов.

Як раніше повідомлялося в УНН, Міністр охорони здоров'я України Зоряна Скалецька вирішила приєднатися до евакуйованих українців в обсервації у Нових Санжарах.

Вона заявила, що буде на постійному зв’язку з міністерством під час перебування з евакуйованими українцями в санаторії.

Українські Національні Новини

Політика