ukenru
sk-rf-porushiv-spravu-za-faktom-zagibeli-lyudey-v-rezultati-pozhezhi-na-sudakh-v-chornomu-mori

СК РФ порушив справу за фактом загибелі людей в результаті пожежі на судах в Чорному морі

 • 8428 переглядiв

КИЇВ. 22 січня. УНН. Слідчий комітет Російської Федерації Південного слідчого управління на транспорті, порушив кримінальну справу за фактом загибелі двох і більше осіб на судах в Чорному морі. Про це повідомляє прес-служба СК РФ, передає УНН.

"Слідчими органами Південного слідчого управління на транспорті СК Росії порушено кримінальну справу за фактом загибелі двох і більше осіб на судах в нейтральних водах Чорного моря за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 109 КК РФ (спричинення смерті по необережності двом і більше особам – ред.)", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пожежа біля Керченської протоки: загинули вже 11 осіб

За версією слідства, 21 січня 2019 року приблизно о 18 годині в 16 милях від узбережжя Краснодарського краю на вході в Керченську протоку сталося загоряння двох торгових суден "Канді" і "Маестро". Попередньо 10 членів екіпажу загинули, 14-ти вдалося врятуватися. Всього на борту перебувала 31 особа, громадяни Індії та Туреччини. Дані про постраждалих будуть уточнюватися.

Як повідомляв УНН, судна “Маестро” та “Канді”, які під час перевезення скрапленого газу зайнялися в Чорному морі, залучені до незаконного постачання газу в Сирію, починаючи з 2016 року.

Нагадаємо, у районі Керченської протоки сталася пожежа  на двох суднах під прапором Танзанії. Попередньо, на одному з них стався вибух.

Українські Національні Новини

Новини Світу