ukenru
situatsiya-z-energopostachannyam-v-odesi-do-mista-napravili-39-elektrogeneratoriv

Ситуація з енергопостачанням в Одесі: до міста направили 39 електрогенераторів

 • 5037618 переглядiв

КИЇВ. 5 лютого. УНН. Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Сергій Крук повідомив, що для забезпечення роботи об’єктів критичної інфраструктури та соціальної сфери в Одесу направлено 39 електрогенераторів, передає УНН з посиланням на повідомлення пресслужби ДСНС.

Цитата

«Для підтримки життєзабезпечення в Одесі та найближчих районах підрозділи ДСНС працюють в посиленому режимі.
З метою надання допомоги населенню та забезпечення сталої роботи об’єктів критичної інфраструктури та соціальної сфери ДСНС направили до Одеси 39 силових електрогенераторів та 20 «пунктів незламності», - повідомив Крук.

На місці також працює мобільно-оперативна група з Києва. До робіт залучено 187 осіб та 74 од. техніки ДСНС.

Крук повідомив, що наразі додаткової необхідності створили резерв генераторів малої потужності.

«Наші підрозділи працюють як єдиний механізм з усіма профільними службами. Першочергова задача - повернути електропостачання та тепло нашим людям», - додав Крук.

В Укренерго також повідомили, що в Одеській області протягом 5 лютого діють обмеження на постачання електроенергії.

Разом з Одеською обласною військовою адміністрацією та обленерго фахівці Укренерго розробляють резервні схеми заживлення Одеси та прилеглих районів.

«Ремонтні бригади Укренерго та обленерго цілодобово спільно працюють для усунення наслідків аварії в Одеській області та якнайшвидшого відновлення енергоживлення», - додали у компанії.

Нагадаємо

Через технологічну аварію на одній із високовольтних підстанцій на Одещині обласний центр та прилеглий до нього Одеський район зазнали масштабного знеструмлення. 

Українські Національні Новини

Суспільство