ukenru
situatsiya-iz-rosiyskim-prizovom-stabilno-vazhka-krayina-okupant-stvorila-tri-varianti-dlya-mobilizatsiyi

Ситуація із російським призовом стабільно важка: країна-окупант створила три варіанти для мобілізації

 • 188655 переглядiв

КИЇВ. 20 квітня. УНН. Ситуація із призовом у росії залишається стабільно важкою. Через це країна-агресор створила три варіанти для того, щоб змусити чоловіків йти воювати проти України. Про це повідомляє Центр Протидії дезінформації при РНБО, пише УНН.

Деталі

ЦПД при РНБО України наводить три варіанти, з поміччю яких росія змушує чоловіків йти воювати проти України.

Варіант 1. Створити теракт на своїй території і під таким приводом оголосити мобілізацію. Але паралельно це буде означати визнання війни війною, а недопущення війни – це один із наріжних каменів кремлівської пропаганди.

Варіант 2. (уже відбувається в ОРДЛО та окупованому Криму) чоловіків з окупованих територій змушують воювати проти України. Для цього проводять паспортизацію та планують псевдореферендуми. Потім "мобілізованих" українців кидають на штурм позицій ЗСУ. Це фактично спроба знищити Україну руками самих українців.

Варіант 3. Росіяни звикли до гасла "они сражались за родину". І тут проблема в тому, що на їхню батьківщину ніхто не нападав, а навпаки, їхня держава — агресор.

Тому роспропаганда поширює фейки про нацистів-українців, сатаністів-азовців, щоб створити нову мету в головах свого населення.

Додамо

За даними ГУР Міноборони України, росія планує провести примусову мобілізацію на захоплених територіях Запорізької та Херсонської областей.

Українські Національні Новини

Суспільство