situatsiya-bilya-antonivskogo-mostu-u-silakh-oboroni-zaklikali-utrimatisya-vid-zayvikh-obgovoren

Ситуація біля Антонівського мосту: у Силах оборони закликали утриматися від "зайвих обговорень"

 • 8508740 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Варто уникати «зайвих обговорень» щодо ситуації біля Антонівського мосту, та довірити роботу військовим, оскільки такі обговорення спровокують додаткові обстріли по населених пунктах правого берега. Про це повідомила речниця Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі Радіо Свобода, передає УНН.

Цитата

«Про це взагалі зараз не потрібно говорити – ні з експертами, ні з жодними фахівцями, а довірити роботу військовим, які безпосередньо дотичні до цього моменту. Зайві обговорення спровокують додаткові обстріли по населених пунктах правого берега, зокрема Херсон, Антонівка. Ці люди потерпають саме через це, що дуже багато точиться розмов навколо бойової ситуації там, де має працювати тільки артилерія і військові, а не процеси обговорення», – сказала Гуменюк коментуючи ситуацію біля Антонівського мосту.

Деталі

За її словами, «максимальний розгін істерії» був закладений російськими пропагандистами.

«Саме російські «воєнкори» не вперше вже ініціюють інформацію про те, що на лівому березі перебувають Сили оборони. Зокрема, через це дуже суттєво потерпали і люди в Олешках, і люди в Голій Пристані – цивільне населення, ті люди, які перебувають в окупації. Тому що окупанти самі ж обстрілювали ці населені пункти для того, щоб створити ефект, що так поводяться якраз Сили оборони. Зараз, побоюючись просування військ Сил оборони, окупанти вдарили по (Антонівському – ред.) мосту додатково, незважаючи на те, що він і так був підірваний ними, коли вони тікали з правого берега», – зазначила Гуменюк.

Вона нагадала, що російські сили додатково зруйнували міст і для себе знайшли виправдання в тому, що нібито Сили оборони просуваються і будують собі плацдарм.

«Ось якраз розганяння цих тем в інформаційному просторі дуже негативно відбивається потім на ситуації з обстрілами Херсону і Антонівки», – додала Гуменюк.

Доповнення

Гуменюк заявляла, що біля Антонівського мосту продовжуються бої, ситуація там складна.

Також Гуменюк повідомляла, що армія рф намагається повернутись на позиції біля Антонівського мосту.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    У Криму окупанти незаконно ув’язнили 180 громадян України

     • 521592 переглядiв

    У Криму поховали щонайменше 419 солдатів армії рф

     • 647875 переглядiв