ukenru
sinoptiki-prognozuyut-vidligu-koli-chekati-pidvischennya-temperaturi

Синоптики прогнозують відлигу: коли чекати підвищення температури

 • 22029 переглядiв

КИЇВ. 19 лютого. УНН. В Україні у неділю та понеділок, 21-22 лютого, очікується підвищення температури, місцями на 8 градусів. Про це УНН повідомили в Укргідрометцентрі.

Цитата:

"Температура найближчої доби вночі 10-17°, на північному сході до 20° морозу, вдень від 3° морозу до 3° тепла, на півночі Лівобережжя 4-9° морозу; у наступні дві доби подальше підвищення температури на 5-8°", - повідомили синоптики.

Деталі

Завтра, 20 лютого, у західних областях, 21-22 лютого на північному сході та сході країни невеликий, в Карпатах помірний сніг; місцями дощ та ожеледь; на решті території без істотних опадів, у південно-західній частині подекуди туман.

На Київщині завтра без істотних опадів. Температура вночі 12-15° морозу, вдень 0-3° морозу.

Доповнення

Сніговий циклон, який ввечері 10 лютого зайшов в західну Україну, охопив більшу територію країни. Складні погодні умови спостерігалися на заході, центрі та півночі, згодом - південніше, і характеризувалися випаданням значного снігу, сніговими заметами, дощем при мінусовій температурі повітря. З суботи, 13 лютого, опади поступово почали припинятися. Цього тижня в Україні спостерігалися міцні морози.

Українські Національні Новини

Суспільство