ukenru
sin-genprokurora-chasiv-yanukovicha-povernuv-derzhavi-15-tis-ga-lisu

Син генпрокурора часів Януковича повернув державі 15 тис га лісу

 • 8578 переглядiв

КИЇВ. 5 липня. УНН. Суд зобов’язав товариство, яке пов’язують із сином колишнього Генерального прокурора України часів екс-президента Віктора Януковича, повернути у державну власність мисливські угіддя площею понад 15 тисяч га на території Фастівського району. Про це на Facebook повідомив Генеральний прокурор України Юрій Луценко, передає УНН.

"За поданням прокуратури Київщини судом визнаний недійсним договір про умови ведення мисливського господарства, а також зобов’язано товариство, яке пов’язують із сином колишнього Генерального прокурора України часів В. Януковича, повернути у державну власність мисливські угіддя площею понад 15 тисяч га на території Фастівського району",- написав Ю.Луценко.

За його словами, вказане судове рішення виконано в повному обсязі, що підтверджується актом державного виконавця Фастівського міськрайвідділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції у Київській області, у зв’язку з чим, останнім винесено постанову про закінчення виконавчого провадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд скасував договір оренди землі, де розташований ірпінський дитячий табір "Дружба" - прокуратура

Генпрокурор нагадав, що, товариство, яке пов’язують із сином колишнього Генерального прокурора України за часів В. Януковича, отримало мисливські угіддя з грубими порушеннями припинення права попереднього їх користувача – ДП «Фастівський лісгосп», а також за відсутності необхідних погоджень усіх землевласників та землекористувачів, які увійшли в межі мисливських угідь.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП