sili-oboroni-strimali-sprobi-nastupu-rosiyan-na-dekilkokh-napryamkakh-rechnik-genshtabu

Сили оборони стримали спроби наступу росіян на декількох напрямках - речник Генштабу

 • 829964 переглядiв

КИЇВ. 11 серпня. УНН. Сили оборони України успішно стримали спроби наступу російських військ на декількох напрямках. Про це повідомив речник Генерального штабу Збройних Сил України Андрій Ковальов у п'ятницю у коментарі, наведеному Military Media Center, пише УНН.

Деталі

З його слів, наші воїни продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському, Мелітопольському та Бердянському напрямках.

Сили оборони продовжують вести наступальні дії південніше міста Бахмут. росіяни вели безуспішні наступальні дії в районах: Авдіївки, Мар’їнки, Красногорівки, Новомихайлівки.

російські окупанти, як повідомляється, здійснили спробу відновити втрачене положення західніше Старомайорського та західніше Робитного, успіху не мали.

Сили оборони України продовжують стримувати наступ російських військ на Куп'янському та Лиманському напрямках. Противник здійснив безуспішні наступальні дії в районах населеного пункту Надія та південніше Новоселівського Луганської області. Ворог вів безуспішні наступальні дії у районі північно-східніше Богданівки, зазначив речник.

Тривають важкі бої. Ворог зазнає значних втрат в особовому складі, озброєнні та техніці, здійснює переміщення підрозділів та військ, застосовує резерви, додав він.

Нагадаємо

10 серпня у Генштабі повідомляли, що Сили оборони мали успіх у напрямку Урожайного та під Старомайорським.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Випадків холери в Україні не зафіксовано - МОЗ

     • 1485083 переглядiв