sili-oboroni-na-skhodi-prosunulisya-vid-1-do-2-km-i-zakriplyuyutsya-malyar

Сили оборони на сході просунулися від 1 до 2 км і закріплюються - Маляр

 • 505310 переглядiв

КИЇВ. 26 червня. УНН. На сході після початку Силами оборони України контрнаступальних дій є просування від 1 до 2 км, наразі українські війська закріплюються на досягнутих рубежах, повідомила у понеділок заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, пише УНН.

Цитата

"Наші війська на сході наприкінці минулого тижня розпочали контрнаступальні дії в районах Оріхово-Василівки, Бахмута, Богданівки, Ягідне, Кліщіївки та Курдюмівки. На кожному з напрямків просування від 1 до 2 км. Зараз війська закріплюються на досягнутих рубежах та продовжують нищити ворога", - написала Маляр у Telegram.

Деталі

З її слів, на сході Сили оборони України протягом тижня вели і оборонні, і наступальні дії та мали тактичний успіх.

"Ворог здійснював свій наступ на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Там і зараз тривають важкі бої. Протягом минулого тижня на цих напрямках відбулось близько 250 бойових зіткнень. Ворог намагався витіснити наші війська із займаних позицій, але йому це не вдалось", - зазначила Маляр.

Противник, за її даними, за минулий тиждень на сході здійснив 6457 обстрілів та випустив 315 006 боєприпасів. Порівняно з минулим тижнем кількість обстрілів збільшилася.

Нагадаємо

Втрати російських окупантів з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну сягнули вже близько 225 580 осіб, 4031 танка та сотень одиниць військової техніки.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Генштаб: кількість знищених окупантів перевищила 225 тисяч

     • 694214 переглядiв

    У Генштабі підтвердили нічний ракетний удар по Україні

     • 981651 переглядiв