sili-oboroni-na-bakhmutskomu-napryamku-za-chas-nastupu-zvilnili-blizko-35-kv-km-teritoriyi-malyar

Сили оборони на Бахмутському напрямку за час наступу звільнили близько 35 кв. км території - Маляр

 • 125106 переглядiв

Цитата

"Якщо говорити про Бахмутський напрямок, він успішний протягом минулого тижня, бо щодня, хоч і по трохи, наші Збройні сили впевнено просувалися вперед на південному фланзі біля Бахмута. І, власне, там ми маємо з вами біля 4 кв. км звільнених. І загалом якщр говорити про Бахмутський напрямок, то там вже звільнено близько 35 кв. км", - сказала Маляр.

Деталі

Водночас, з її слів, на північному фланзі Бахмутського напрямку тривають бої.

"Ворог чіпляється фактично за кожен сантиметр, за кожен метр, і не хоче віддавати зайняті ним позиції. Тому на північному фланзі саме тривають ці бої за позиції, без принципової зміни положень обох сторін", - зазначила Маляр.

"Що стосується Бахмута, то там обстріли, обстріли і нашої сторони, і сторони ворога. Але ворог у Бахмуті насправді знаходиться у пастці і його маневреність там абсолютно обмежена нашими Збройними силами", - додала заступниця міністра.

"Що стосується ключової задачі ворога - це зупинити наше просування і ключові бої, найгарячіші бої у попередні дні і зараз, тривають у районі Кліщіївки, Андріївки і Курдюмівки, бо ми зараз говоримо з вами про Бахмутський напрямок. І, власне, там розгортається основний театр дій на Сході", - сказала вона.

Нагадаємо

За даними Міноборони, Сили оборони на півдні за час наступу звільнили понад 192 кв. км території.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сумщина з ночі зазнала чотирьох ворожих обстрілів

     • 158538 переглядiв