sil-oboroni-vidbili-24-ataki-protivnika-na-chotirokh-napryamkakh

Сил оборони відбили 24 атаки противника на чотирьох напрямках

 • 317365 переглядiв

КИЇВ. 28 березня. УНН. Протягом доби підрозділами Сил оборони України було відбито 24 атаки противника на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, передає УНН.

Цитата

«Противник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. В епіцентрі бойових дій залишаються населені пункти Білогорівка, Бахмут, Авдіївка, Мар’їнка та їх околиці. Завдяки професійним і злагодженим діям, протягом доби підрозділами Сил оборони України було відбито 24 атаки противника на зазначених напрямках», - йдеться в повідомленні.

Окрім того, Генштаб повідомив, що на території республіки білорусь тривають заходи бойової підготовки підрозділів територіальних військ збройних сил російської федерації.

«Противник продовжує зберігати військову присутність у прикордонних районах Курської та Бєлгородської областей», - зазначається в повідомленні.

Доповнення

Кількість боєзіткнень у Бахмуті дещо зменшилась, але потрібний серйозний аналіз, адже це може бути перегрупування військ росіян.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Сил оборони відбили 24 атаки противника на чотирьох напрямках

     • 317365 переглядiв

    Прем'єр-міністр Греції призначив загальні вибори на 21 травня

     • 325361 переглядiв