ukenru
si-u-moskvi-pidtverdiv-gotovnist-spivpratsyuvati-z-putinim-dlya-zakhistu-mizhnarodnogo-poryadku

Сі у москві підтвердив готовність співпрацювати з путіним "для захисту міжнародного порядку"

 • 1209489 переглядiв

КИЇВ. 20 березня. УНН. Китайський лідер Сі Цзіньпін, перебуваючи з триденним візитом у москві, підтвердив готовність співпрацювати з російським диктатором володимиром путіним для "захисту міжнародного порядку". Про це пише УНН, посилаючись на CNN.

Цитата

"Китай і росія є великими державами у світі та постійними членами Ради Безпеки ООН, які відіграють важливу роль у міжнародних справах. Перед обличчям неспокійного та мінливого світу Китай готовий продовжувати працювати з росією, щоб захистити міжнародний порядок", - йдеться в заяві, опублікованій у понеділок.

У ній також наведені слова китайського лідера: "Я з нетерпінням чекаю поглибленого обміну думками з президентом путіним щодо двосторонніх відносин і основних міжнародних і регіональних питань, що становлять спільний інтерес під час візиту, щоб накреслити план стратегічної координації між Китаєм і росією та практичної співпраці в новій ері".

Деталі

Зазначається, що Сі назвав свою поїздку до москви "подорожжю дружби, співпраці та миру", пообіцявши відкрити "нову главу" двосторонніх відносин з росією.

Нагадаємо

Лідер Китаю Сі Цзіньпін сьогодні прилетів до москви. Його літак уже приземлився в аеропорту "Внуково".

Українські Національні Новини

Новини Світу