ukenru
shvidka-zabrala-vishinskogo-z-sudu-na-obstezhennya-cherez-skargu-na-boli-u-sertsi

"Швидка" забрала Вишинського з суду на обстеження через скаргу на болі у серці

 • 14019 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Лікарі "швидкої допомоги" забрали Кирила Вишинського із зали суду для обстеження через скаргу на болі в серці. Про це УНН повідомили у прокуратурі АР Крим.

"На початку засідання він (Вишинський - ред.) поскаржився на болі у серці. Лікарі відвезли його до лікарні на обстеження. У судовому засіданні оголошено перерву", - сказали у прокуратурі, зауваживши, що, перебуваючи у СІЗО, Вишинський на здоров'я не скаржився.

Нагадаємо, сьогодні Херсонський міський суд 5 вересня має розглянути клопотання прокуратури на продовження арешту екс-керівнику порталу "РИА Новости-Украина" Кирилу Вишинському, оскільки строк запобіжного заходу спливає 8 вересня.

Як повідомляв УНН, 15 травня Служба безпеки України провела обшуки в офісі "РИА Новости-Украина". Пізніше стало відомо, що керівнику "РИА Новости-Украина" було оголошено про підозру у вчиненні злочину. Він був затриманий згідно зі ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Кримінальне провадження відкрито за ч.1 ст.111 (Державна зрада) Кримінального кодексу України.

Керівника "РИА Новости-Украина" арештували.

МЗС РФ вимагало негайно звільнити з-під варти Кирила Вишинського і зняти з нього обвинувачення.

Згодом стало відомо про арешт майна Вишинського.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП