shveytsarska-politsiya-evakuyovuye-sela-cherez-lisovu-pozhezhu

Швейцарська поліція евакуйовує села через лісову пожежу

 • 283928 переглядiв

КИЇВ. 18 липня. УНН. Швейцарська поліція наказала евакуювати кілька гірських сіл увечері в понеділок у зв’язку з поширенням лісової пожежі, хоча поки що невідомо, скільки людей постраждало, пише Reuters, передає УНН.

Деталі 

Близько 200 пожежників, армії, поліції та інших партнерів працювали разом з гелікоптерами, щоб загасити полум'я в кантоні Вале протягом дня, але воно продовжувало горіти.

«Вогонь поширюється в напрямку Рід-Морел-Рідерхорн», — повідомила поліція в короткій заяві в Twitter о 18:30 за Гринвічем, зазначивши, що вони евакуюватимуть село Рід-Морель поблизу міста Бріг, що неподалік від кордону з Італією. Пізніше додали, що ще три села мають бути евакуйовані та попереджені про каменепади.

Air Zermatt, яка керує чотирма гелікоптерами, повідомила, що зусилля з гасіння пожежі триватимуть усю ніч. Поліція Вале опублікувала фотографії, на яких видно, як гелікоптер висить водомет над лісовою пожежею вдень. Пізніший знімок показав набагато більшу пожежу з димом, який затьмарив більшу частину лісу.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Швейцарська поліція евакуйовує села через лісову пожежу

     • 283928 переглядiв

    Після вибухів у Миколаєві спалахнула пожежа - ОВА

     • 463556 переглядiв

    У Чорному морі фіксується активність ракетоносіїв

     • 255138 переглядiв

    Атака БПЛА на Україну: у Миколаєві та Одесі лунають вибухи

     • 3341665 переглядiв

    У Польщі літак врізався в ангар: є загиблі та поранені

     • 680117 переглядiв