ukenru
shulyak-rozpoviv-pro-vtechu-z-ukrayini

Шуляк розповів про втечу з України

 • 20348 переглядiв

КИЇВ. 17 травня. УНН. Колишній командувач Внутрішніми військами МВС України Станіслав Шуляк залишив територію України і виїхав до Ростова-на-Дону Російської Федерації 27 лютого через один із прикордонних пунктів пропуску, побоюючись за своє життя і здоров я. Про це Шуляк заявив сьогодні в ході допиту в режимі відеоконференції з окупованого Сімферополя Оболонському районному суду у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича передає кореспондент УНН.

"Причиною, по якій я залишив Україну, – можливе фізичне знищення. Перебуваючи на території України, існувала загроза здоров'ю і життю… Я покинув територію України через один із прикордонних пунктів пропуску. Я впевнився для себе, що багато офіцерів залишилося порядних, розуміючи ситуацію, тому труда мені не склало перетнути кордон - в ніч на 27 лютого я прибув у Ростов. Чому туди? У мене був зв'язок зі службою безпеки президента, який там був… Я дізнався, що президент буде там 1 березня. Як виїхав президент, я не знав", - сказав Шуляк.

Як повідомляв УНН, 28 листопада 2016 року Генеральний прокурор Юрій Луценко у Святошинському районному суді Києва оголосив підозру у відеорежимі екс-президенту України Януковичу у державній зраді, пособництві представникам влади РФ в умисних діях, вчинених з метою зміни меж України, та веденні агресивної війни. Тобто злочинах, передбачених ч.1. ст.111, ч.5 ст.27. ч.3 ст.110, ч.5 ст.27 ч.2 ст.437 ККУ.

Нагадаємо, колишній командувач Внутрішніх військ МВС України Станіслав Шуляк, який втік на територію Російської Федерації у 2014 році, заявляє, що і досі є не звільненим з органів внутрішніх справ України. Про це він заявив сьогодні в ході допиту в режимі відеоконференції з окупованого Сімферополя в Оболонському районному суду у справі про державну зраду екс-президента Віктора Януковича.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП