ukenru
shturm-azovstali-okupanti-ves-den-skidayut-aviabombi-ta-zastosovuyut-veliku-kilkist-pikhoti

Штурм "Азовсталі": окупанти весь день скидають авіабомби та застосовують велику кількість піхоти

 • 112645 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Протягом всього сьогоднішнього дня російські окупанти кидають на захисників Маріуполя авіабомби, залучають важку артилерію і танки. Ворог застосовує велику кількість піхоти для спроб штурму українських позицій на заводі «Азовсталь». Про це повідомляє УНН з посиланням на телеграм-канал полку «Азов».

Цитата

«Ворог продовжує штурм території заводу "Азовсталь". Протягом всього 80го дня повномасштабного вторгнення країни-агресора, окупант скидає на захисників Маріуполя авіабомби, задіює важку артилерію і танки. Застосовує велику кількість піхоти для спроб штурму українських позицій»,- йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що не зважаючи на вкрай критичну ситуацію, оборонці, докладаючи надлюдські зусилля, відбивають намагання прорвати позиції захисників та стримують війська противника.

Доповнення

Родичі захисників Маріуполя закликали Китай допомогти з "екстракцією" українських військових із заводу "Азовсталь".

Віце-прем'єр-міністер — міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук повідомляла, що Україна наразі веде перемовини про евакуацію 60 людей з "Азовсталі" в заблокованому Маріуполі.

Українські Національні Новини

Суспільство