ukenru
shtuchniy-intelekt-dopomig-rozpiznati-sotni-vbitikh-rosiyan-mintsifri

Штучний інтелект допоміг розпізнати сотні вбитих росіян - Мінцифри

 • 200641 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. За допомогою штучного інтелекту з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну вдалося розпізнати сотні вбитих росіян та написали тисячам їх друзів та рідних у різних соцмережах. Про це повідомив Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у Telegram, передає УНН.

Цитата

«Ми продовжуємо використовувати технології на кіберфронті. За допомогою штучного інтелекту за цей час ми розпізнали сотні вбитих росіян та написали тисячам їх друзів та рідних у різних соцмережах», - написав Федоров.

Деталі

Федоров також оприлюднив відповідь родича російського солдата на повідомлення про його смерть на війні в Україні: «Ничего страшного, в ВОВ тоже гибли люди, но победа была за нами».

«Як бачимо, росіянє підтримують війну та й не дуже переживають за померлих родичів. Це в черговий раз доводить, що відповідальність за розвʼязану війну та вбивства мирних українців несе не тільки путін та політичне керівництво, але і все пересічні росіяни, хто вже більше 20 років обирає диктатора президентом», - зазначив Федоров.

Доповнення

Генштаб повідомляв, що втрати російських окупантів, з початку повномасштабного вторгнення рф, в Україні сягнули вже близько 27,2 тис. осіб, 1218 танків, 200 літаків, 163 гелікоптерів та сотень одиниць іншої військової техніки.

Українські Національні Новини

Суспільство