shtorm-u-krymu-sprychynyv-poveni-vidkliuchennia-elektroenerhii-ta-evakuatsiiu

Шторм у Криму спричинив повені, відключення електроенергії та евакуацію

 • 30855 переглядiв

Шторм у Криму спричинив повені та перебої в електропостачанні, в Євпаторії було евакуйовано 150 осіб, а траса Саки-Євпаторія перекрита. Понад 40 000 людей залишилися без електрики, а в деяких районах спостерігаються перебої з газом.

У Криму шторм спричинив підтоплення населених пунктів, також багато житлових будинків залишаються знеструмлені, пише УНН з посиланням на Крим.Реалії.

Через негоду повністю перекрито трасу Саки – Євпаторія. Представники окупаційної влади повідомляють, що із будинків у Євпаторії евакуйовано 150 осіб. 100 – розміщені в готелях, 50 – у родичів. У селищі Героївське через шторм 40 будинків заблоковано.

Крім того, у Криму через негоду без електрики залишаються 40 тисяч людей. У місті Саки перебитий газопровід і близько 70 квартир залишились без газу. У Севастополі ж численні пориви на лініях електропередачі.

Кримський телеграм-канал "Крымский ветер" пише, що у Бахчисараї, Роздольненському та Чорноморському районах спостерігаються перебої з електропостачанням. Вітер рве дроти, на них падають дерева.

Лілія Подоляк

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    білорусь і рф знову продовжили спільні військові навчання

     • 50690 переглядiв

    МАГАТЕ зафіксувало пуск ракет поблизу Запорізької АЕС

     • 44790 переглядiв