ukenru
shtab-poroshenka-prosit-tsvk-zminiti-postanovu-schodo-debativ

Штаб Порошенка просить ЦВК змінити постанову щодо дебатів

 • 16933 переглядiв

КИЇВ. 17 квітня. УНН. Штаб кандидата в президенти Петра Порошенка ініціює зміни в постанові Центральної виборчої комісії щодо дебатів, щоб мати змогу взяти участь у дебатах і на "Олімпійському", і на "Суспільному" 19 квітня. Про це повідомив радник Президента України Олег Медведєв під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні від імені нашого кандидата його представник в ЦВЕ Руслан Князевич звертається до ЦВК із клопотанням щодо внесення змін у положення про порядок проведення дебатів… щоб так сформувати вечірній графік 19 числа, щоб Порошенко міг бути і на дебатах на стадіоні із Зеленським, і, відповідно, взяти участь у тих дебатах, які передбачені законом", - зазначив Медведєв.

За його словами, таким чином штаб Порошенко хоче піти на зустріч опоненту, який наполягає на проведенні дебатів саме на НСК "Олімпійський" і саме в 19:00 19 квітня.

Нагадаємо, раніше у штабі кандидата у президенти України Петра Порошенка, який наразі є чинним Главою держави, анонсували дебати Порошенка з його опонентом Володимиром Зеленським на НСК "Олімпійський" у п'ятницю, 19 квітня, о 19:00.

Українські Національні Новини

Політика