sholts-vyslovyvsia-shchodo-vykorystannia-prybutkiv-vid-zamorozhenykh-aktyviv-rf-dlia-ozbroiennia-ukrainy

Шольц висловився щодо використання прибутків від заморожених активів рф для озброєння України

 • 27184 переглядiв

Канцлер Німеччини Олаф Шольц висловився щодо використання прибутків від заморожених російських активів для закупівлі зброї та боєприпасів для оборонної боротьби України проти російського вторгнення.

Канцлер Німеччини Олаф Шольц висловився щодо використання прибутків від заморожених російських активів для озброєння України. Про це він сказав у четвер по прибуттю на саміт ЄС, пише УНН.

Деталі

Він прокоментував питання використання надприбутків від заморожених активів росії. "Йдеться про прибуток, який можна використати, який нікому не належить і тому також може використовуватися Європейським Союзом", - зазначив канцлер ФРН.

І, з моєї точки зору, вони, безумовно, повинні бути використані в першу чергу для можливості придбання зброї та боєприпасів, які потрібні Україні для оборонної боротьби

- вказав Шольц.

Говорячи про питання щодо озброєння, він вказав, що "це велика тема, яку ми хочемо розглянути сьогодні знову, але я думаю, що вона буде розглянута з великою згодою".

Рішення щодо прибутків від активів рф для України на саміті ЄС не очікується, Угорщина проти пропозиції - DW21.03.24, 10:59

Популярні

Новини по темі

У Миколаєві пролунав вибух

 • 26329 переглядiв