ukenru
shkolyar-na-luganschini-namagavsya-vbiti-batka

Школяр на Луганщині намагався вбити батька

 • 8467 переглядiв

КИЇВ. 29 травня. УНН. У місті Северодонецьк Луганської області 14-річний хлопець поранив ножем власного батька. Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Луганській області, передає УНН.

"Вчора, близько 22.30 до Сєвєродонецького відділу поліції надійшло повідомлення від 14-річного парубка про те, що у власній квартирі по пр. Гвардійському під час бійки він вдарив ножем свого батька", - йдеться у повідомленні.

Як встановили правоохоронці, між парубком та батьком стався черговий конфлікт, що переріс у бійку, в результаті якої син вдарив батька ножем в область грудної клітини. Чоловіка госпіталізовано до реанімаційного відділення Сєвєродонецької міської лікарні, стан його стабільно важкий.

Даний факт внесений до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. З місця події вилучені речові докази, триває слідство.

Нагадаємо, у Львівській області 10-річний хлопець з пневматичної гвинтівки поранив свою молодшу сестру, дівчинку прооперовано, загрози життю немає.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП