ukenru
shkilniy-avtobus-z-ditmi-zastryag-u-snigu

Шкільний автобус з дітьми застряг у снігу

 • 10503 переглядiв

КИЇВ. 26 грудень. УНН. Під Києвом через негоду у снігу застряг шкільний автобус в якому було 30 учнів. Повідомляє УНН із посиланням на сайт ГУ ДСНС України в Київській області.

"О 07:35 до оперативно-диспетчерської служби Згурівського району надійшло повідомлення про те, що на 10-му кілометрі автодороги Згурівка-Майське у зв’язку з погодними умовами в сніговому переметі застряг шкільний автобус з учнями в кількості 30 чоловік", - йдеться в повідомленні.

На місце події було відправлено черговий караул 26-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Згурівка. Автобус з учнями було витягнуто зі снігу, школярі успішно доїхали до школи.

Також, 26 грудня о 03:58 у селі Гребені, на вулиці Леніна у зв'язку з погодними умовами застряг автомобіль швидкої медичної допомоги. Рятувальники 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Ржищів дістались до місця події та допомогли автомобілю вибратися із снігової пастки.

Як повідомляв УНН, в Черкаській області тимчасово обмежили рух на двох дорогах державного значення аби не допустити утворення заторів та пришвидшити очищення доріг від снігових заметів.

Нагадаємо, у Новоукраїнському районі на трасі Кропивницький – Платонове через сильний снігопад перекрили рух великогабаритного транспорту. У затор потрапили понад 50 автомобілів.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП