shevchenko-angliya-odna-z-kraschikh-zbirnikh-na-chempionati-yevropi-z-yarmolenkom-vse-garazd-zubkov-zavtra-ne-zigraye

Шевченко: Англія — ​​одна з кращих збірних на чемпіонаті Європи, з Ярмоленком все гаразд, Зубков завтра не зіграє

 • 20832 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Головний тренер збірної України Андрій Шевченко провів передматчеву пресконференцію, присвячену завтрашньому поєдинку 1/4 фіналу Євро-2020 з командою Англії. Відповідаючи на питання, він зазначив, що півзахисник Андрій Ярмоленко готовий до гри, натомість Олександр Зубков до завтрашнього поєдинку не готуватиметься, повідомляє УНН із посиланням на сайт УАФ

Цитата: 

"Ми чудово розуміємо, із ким завтра гратимемо, — сказав Андрій Шевченко. — Англія — ​​одна з кращих збірних на чемпіонаті Європи, одна з найбільш збалансованих, має чудових виконавців. Хочу відзначити мого колегу Гарета Саутгейта, який зібрав чудовий колектив, і команду, яка грає в сучасний футбол. Я взагалі вважаю, що зараз ми спостерігаємо один із кращих моментів в історії збірної Англії. Футбол цієї країни на підйомі. Ми бачили чудовий матч у фіналі Ліги чемпіонів між "Манчестер Сіті" та "Челсі". Які швидкості, яке виконання... Тому на нас чекає важкий поєдинок із дуже сильним суперником". 

Деталі 

Також головний тренер збірної України розповів про стан травмованих футболістів.

"З Ярмоленком усе гаразд, він буде готуватися до гри. Зубков тренується індивідуально, ми будемо стежити за його прогресом. Але до поєдинку з Англією він готуватися не буде", - зазначив Андрій Шевченко.

Доповнення 

У вівторок збірна України з футболу обіграла в додатковий час команду Швеції з рахунком 2:1 і вперше в історії вийшла в чвертьфінал чемпіонату Європи.

У чвертьфіналі чемпіонату Європи збірна України зіграє з командою Англії 3 липня в Римі. Сюди прибули прибули 24 гравці, тренерський штаб, медичний та адміністративний персонал збірної.

Українські Національні Новини

Спорт

    Популярні

    Новини по темі

    У Києві метро завтра працюватиме на годину довше

     • 21866 переглядiв

    Лукашенко доручив повністю перекрити кордон з Україною

     • 29825 переглядiв