shche-odna-medychna-dopomoha-mobilna-bryhada-chervonoho-khresta-rozpochala-robotu-na-sumshchyni

Ще одна медична допомога: мобільна бригада Червоного Хреста розпочала роботу на Сумщині

 • 28113 переглядiв

Нова мобільна медична бригада Червоного Хреста України почала надавати безкоштовну первинну медичну допомогу у віддалених населених пунктах Краснопільської громади Сумської області.

На Сумщині розпочала роботу нова мобільна медична бригада українського Червоного Хреста. Про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, передає УНН.

Деталі

У Сумській області з'явилася ще одна мобільна медична бригада, яка почала свою роботу цього тижня. Це ініціатива Товариства Червоного Хреста України, яка спрямована на надання безкоштовної первинної медичної допомоги віддаленим населеним пунктам Краснопільської громади.

Мобільна бригада складається з кваліфікованого сімейного лікаря, медсестер і водія. Під час виїзду до пацієнтів, спеціалісти мобільної медичної бригади проводять консультації, обстежують стан здоров'я, вимірюють артеріальний тиск, рівень цукру та оксигенації в крові, призначають лікування та видають безрецептурні препарати для полегшення стану пацієнтів.

Варто зазначити, що це вже шоста мобільна медична бригада, яка працює на території Сумщини. Окрім Краснопільської, подібна допомога надається також у громадах Кролевецької, Тростянецької, Глухівської, Недригайлівської та Путивльської.

Додамо

Протягом понад півтора року роботи в Сумській області мобільні бригади Червоного Хреста надали більше ніж 23 тисячі консультацій.

Лубінець вимагає розслідувати діяльність російського Червоного хреста15.03.24, 12:49

Юлія Котвицька

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Ворожі сили просунулися на схід від Часового Яру - DeepState

     • 105585 переглядiв

    Виявлено загрозу балістичних ракет у кількох регіонах

     • 104918 переглядiв

    рф 39 обстріляла Сумську область, спричинивши 157 вибухів

     • 85595 переглядiв