ukenru
shakhraystvo-na-17-tis-dol-do-sudu-skerovano-spravu-eksnardepa-nemirovskogo

Шахрайство на 17 тис. дол.: до суду скеровано справу екснардепа Немировського

 • 77915 переглядiв

КИЇВ. 10 травня. УНН. До суду скеровано обвинувальний акт щодо колишнього народного депутата від "Блоку Петра Порошенка" Андрія Немировського, якого підозрюють у заволодінні коштами комерсанта обсягом 17 тис. доларів. Про це УНН повідомляє з посиланням на дані ДБР.

Цитата

"Слідчі (ДБР - ред.) завершили досудове розслідування відносно колишнього народного депутата України VIII скликання від фракції «Блок Петра Порошенка». Він обманом заволодів коштами комерсанта у розмірі 17 тис. доларів США. Обвинувальний акт скеровано до суду", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Повідомляється, що ексдепутат, як позаштатний радник голови Держекоінспекції, пообіцяв представнику аграрного підприємства допомогу в отриманні позитивного висновку оцінки впливу на природу Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України. За свої послуги він запросив 17 тис. доларів США.

"Під час першої передачі колишній народний депутат отримав 2 тис. американських доларів. Слідчі ДБР затримали зловмисника під час отримання другої частини – 15 тис. доларів США", - зазначається в повідомленні.

Кваліфікація правопорушення: шахрайство, вчинене у великих розмірах (ч. 3 ст. 190 КК України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років

Українські Національні Новини

Кримінал та НП