ukenru
sentsova-oglyanuli-likari

Сенцова оглянули лікарі

 • 10908 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Лікарі оглянули в колонії українського режисера і політв'язня Олега Сенцова. Про це повідомляє УНН з посиланням на повідомлення прес-служби регіонального управління Федеральної служби виконання покарань (ФСВП).

"Олег Сенцов, який добровільно відмовився від їжі, постійно знаходиться під наглядом лікарів", - підкреслили у прес-службі.

У ході консиліуму лікарів міської лікарні Лабитнангі були проведені ряд клініко-інструментальних досліджень, а також дані рекомендації щодо "подальшого ведення пацієнта".

Про стан здоров'я Олега Сенцова не повідомляється.

Нагадаємо, генеральний секретар Amnesty International Саліл Шетті закликав Росію звільнити Олега Сенцова.

Відмітимо, що Росія поки не думала про можливий обмін українського режисера Олега Сенцова на керівника "РИА Новости-Украина" Кирила Вишинського. Про це президент РФ Володимир Путін заявив за час "Прямої лінії".

Нагадаємо, український політв'язень Олег Сенцов 14 травня оголосив голодування. Таким чином він вимагає відпустити всіх українців, які перебувають в Росії і на території включеного Криму.

Сенцов був засуджений російським судом до 20 років позбавлення волі 25 серпня 2015 року з обвинуваченням у підготовці терактів в Криму.

Українські Національні Новини

Суспільство