ukenru
sentsov-napisav-novogo-lista-prosit-ne-robiti-nervovikh-rukhiv

Сенцов написав нового листа: просить не робити "невірних рухів"

 • 10526 переглядiв

КИЇВ. 5 вересня. УНН. Політв'язень Олег Сенцов написав листа російським правозахисникам Миколі і Тетяні Щурам. Лист, який Сенцов написав 29 серпня, росіяни отримали 4 вересня. Про це повідомляє УНН з посиланням на інформацію на станиці в Facebook правозахисниці Тетяни Щур.

"Про здоров'я він нічого не пише, але, як завжди, пише, що не треба за нього хвилюватися. Загалом, все, як завжди. Але ось, що важливо. Він дякує всім, хто йому допомагає, особливо всіх, хто робить щось для тих, за чиэ звільнення, він, власне і бореться. І ще він дуже просить не робити "невірних рухів", не порадившись з ним ... І ще Олег передає привіт всім хорошим людям. І дуже сподівається на всіх нас. На те , що ми будемо продовжувати боротися. І не тільки за нього, але і за всіх ", - написала жінка.

Наприклад, мешканка Одеси 1,5 місяці тому надіслала Сенцову бандероль з газетами і її керівництво в'язниці відправило на експертизу. Оскільки за вимогами в тюрмі бандероль можна посилати тільки раз в 3 місяці, наступну бандероль Олег Сенцов зможе отримали тільки через вказаний термін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сенцов назвав свій стан предкритичним - правозахисниця

Нагадаємо, в Празі під посольством РФ провели акцію "Тихий протест на підтримку Олега Сенцова". Учасники акції 107 хвилин стояли в тиші, що символізувало 107 днів голодування Олега Сенцова.

Як повідомляв УНН, український політв'язень в Росії Олег Сенцов отримує спецхарчування Nutridrink.

Українські Національні Новини

Політика