ukenru
sensorna-laboratoriya-i-kimnata-dlya-slipogo-testuvannya-mkhp-pokazav-sviy-unikalniy-kulinarniy-tsentr

Сенсорна лабораторія і кімната для сліпого тестування: МХП показав свій унікальний кулінарний центр

 • 37936 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. Агрохолдинг МХП відкриває нові горизонти й динамічно трансформується. Днями відбулася подія для всього сегменту HoReCa в Україні - відкриття унікального Кулінарного центру МХП, повідомляє УНН.

У Кулінарному центрі МХП передбачено декілька локацій. Кухні обладнані таким чином, щоб можна було проводити різні івенти, від великих майстер-класів до повноцінних зйомок. Також передбачений спеціальний майданчик для виступів спікерів і унікальна кімната для "сліпого тестування" - перша в Україні.

На кожній кухні установлено нове і сучасне обладнання. Для того, щоб ресторатори могли приїхати й в колаборації або самі створити унікальний продукт.

Кулінарний центр МХП - це проект, аналогів якому сьогодні немає в Україні. Компанія давно займає позицію в аграрній сфері, але сьогодні це ще й кулінарія.

У МХП додають, що їх центр відкриває нові можливості, зокрема, можна проводити дослідження, працювати з новими продуктами, вчити й розвивати партнерів МХП, створювати нові моделі бізнесу.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу