senat-ssha-mozhe-ne-proholosuvaty-za-dodatkovu-dopomohu-ukraini-v-seredu-pani-posol-markarova

Сенат США може не проголосувати за додаткову допомогу Україні в середу - пані посол Маркарова

 • 26905 переглядiв

Сенат США може не ухвалити законопроект про додаткову допомогу Україні через технічні проблеми, не пов'язані з Україною, заявляє посол Маркарова. Розбіжності стосуються положень законопроекту щодо південного кордону США.

Є досить високі шанси, що у Сенаті США у середу, 6 грудня, законопроєкт про додаткову допомогу Україні не буде підтриманий. Про це заявила під час телемарафону Єдині новини пані посол України у США Оксана Маркарова, передає УНН.

Є досить високі шанси, що завтра він (законопроєкт – ред.) не буде підтриманий. Але це технічна непідтримка і вона не стосується України

сказала Маркарова.

Йдеться про питання південних кордонів США, яке було внесено до законопроєкту фінансової підтримки України і яке викликає розбіжності серед законодавців США.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖУкраїнська делегація у США зустрілася зі спікером Палати представників Джонсоном

Ми сьогодні і завтра продовжуємо працювати в Конгресі та доводимо нашу дуже чітку позицію – ми дуже вдячні, що у більшості є чітке розуміння, що наскільки нагально потрібна ця допомога саме зараз і ми робимо все, щоб переконати наших друзів, що нам потрібна ця допомога ухвалена до нашого спільного Різдва 25 грудня

сказала пані посол.

Нагадаємо

У вівторок, 5 грудня, стало відомо, що голова Верховної Ради Руслан Стефанчук, міністр оборони Рустем Умєров та керівник ОП Андрій Єрмак прибули з візитом до США.

Лілія Подоляк

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Хмельниччині вибухи, працює ППО

     • 34451 переглядiв

    До США з візитом прибули Стефанчук, Умєров і Єрмак

     • 29725 переглядiв