sekretar-rnbo-zakolot-prigozhina-buv-uzgodzheniy-z-putinim

Секретар РНБО: "заколот" пригожина був узгоджений з путіним

 • 260388 переглядiв

КИЇВ. 9 серпня. УНН. "Заколот" ватажка ПВК "вагнера" євгена пригожина був спецоперацією, погодженою з російським диктатором володимиром путіним задля виявлення генералів, які не підтримували лідера рф та його оточення. Про це заявив секретар Ради національної безпеки та оборони Олексій Данілов в етері телемаратону, пише УНН.

Цитата 

"Сьогодні вже можна сказати, що це операція, яка була узгоджена з путіним для виявлення тих генералів, що були не зовсім налаштовані саме щодо до путіна та його оточення", — сказав він.

Деталі 

Данілов зазначив, що є розуміння про кількість генералів, які сьогодні відсторонені, частина з них перебуває за ґратами, тож "це була така спецоперація".

Секретар РНБО наголосив, що різноголосиці в росії й надалі набуватимуть ознак загострення, тому що "кількість людей, які розуміють, куди їх завів путін, із кожним днем стає дедалі більшою".

Нагадаємо

Раніше сектерар РНБО заявив, що на сьогодні на території білорусі перебуває шість з половиною тисяч найманців російської пвк "вагнера". Є інформація, що планується будівництво нового табору "вагнерівців" на одну тисячу осіб.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Секретар РНБО: "заколот" пригожина був узгоджений з путіним

     • 260388 переглядiв

    Ворожа атака на Покровськ: кількість загиблих зросла до 9

     • 675407 переглядiв

    Справа Князєва: розмір застави змінили

     • 292509 переглядiв