ukenru
schob-ne-yizdili-vsim-kabminom-shmigal-doruchiv-krikliyu-proinspektuvati-primiski-potyagi

Щоб не їздити всім Кабміном: Шмигаль доручив Криклію проінспектувати приміські потяги

 • 12032 переглядiв

КИЇВ. 17 червня. УНН. Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль доручив міністру інфраструктури Владиславу Криклію подивитись, що на тлі карантинних обмежень відбувається в приміських потягах, і навести там лад, щоб не довелось їхати це робити "всім Кабміном". Про це він сказав під час засідання уряду, передає кореспондент УНН.

“Окремо звертаюсь до міністра інфраструктури. Владислав Артурович, прохання подивитись, ми вчора про це говорили, що відбувається в приміських потягах. Щоб ми не їздили всім Кабміном дивитись - прохання навести порядок і з контролерами, і з відповідним режимом дотримання кількості людей у вагонах, з дотриманням масочного режиму”, - сказав Денис Шмигаль.

Він зазначив, що з розумінням ставиться до того, що зараз спекотно і людям треба добиратись на роботу.

“Але прохання ті заходи, які ми проговорили, втілити в життя, для того, щоб максимально убезпечити людей від зараження в громадському і залізничному транспорті”, - додав Денис Шмигаль.

Нагадаємо, Укрзалізниця з 6 червня тимчасово припинить продаж квитків до Слов’янська та скасує зупинку у зв’язку з посиленням карантинних заходів у місті.

Українські Національні Новини

Політика