schob-bulo-10-zbitikh-raket-z-10-potriben-f-16-ignat-pro-ataku-na-lviv

«Щоб було 10 збитих ракет з 10, потрібен F-16»: Ігнат про атаку на Львів

 • 1477719 переглядiв

КИЇВ. 6 липня. УНН. Для того, щоб було 10 збитих ракет з 10 Україні потрібні винищувачі F-16. Ракети начебто летіли до Києва, але різко звернули в напрямку Львова. Про це повідомив речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі телемарафону, пише УНН.

Цитата

«Мені навіть пишуть: А чому ви написали у дописі лише 7 із 10? Я хочу відповісти — тому, що хотілось б 10. А щоб було 10 із 10 нам потрібні F-16. Принаймні, тому що захистити країну від тих прильотів ракет усю на жаль не так просто. Звичайно летіли вони з моря», - сказав Ігнат.

За його словами, зазвичльвіай ворог пропрацьовує маршрут.

«Найкращий для них маршрут для того, щоб подолати систему ППО, знаючи де сильні й слабші місця в Україні…Вони власне пропрацювали той маршрут, використовуючи й рельєф місцевості, і русла річок, в цьому випадку Дніпро. Вони начебто до Києва летіли, але різко звернули в напрямку Львова. Їх можна було б перехоплювати винищувачами. І частину тих ракет вдалося перехопити винищувальною авіацією, але це дуже невелика частина. З цим міг би впоратися винищувач F-16», - розповів Ігнат.

Доповнення

Львів армія рф атакувала "Калібрами", знищено сім з 10 ракет - Повітряні сили.

Очільник Військового комітету НАТО Роб Бауер заявив, що Україна не отримає сучасні західні винищувачі, доки не завершиться її контрнаступ.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Донеччині знову "бавовна": у Макіївці здійнявся дим

     • 488679 переглядiв