sbu-vikrilo-sche-odnu-prikhilnitsyu-ruskogo-mira-u-vlasnikh-lavakh

СБУ викрило ще одну прихильницю "руського міра" у власних лавах

 • 988049 переглядiв

КИЇВ. 9 березня. УНН. Правоохоронці викрили на антиукраїнській діяльності ще одну посадовицю регіонального підрозділу Служби безпеки України, повідомляє УНН з посиланням на повідомлення СБУ у Telegram, передає УНН.

Цитата

«(Посадовиця - ред.) виправдовувала повномасштабне вторгнення та воєнні злочини російських окупантів. Також співробітниця намагалась представити збройну агресію рф проти України як «внутрішній громадянський конфлікт» і називала «інсценуваннями» масові вбивства і катування людей у Бучі. Крім того, вона негативно реагувала на звільнення українських територій, у тому числі о. Зміїний» - повідомили в СБУ

Деталі

На підставі зібраних доказів фігурантці повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 436-2 Кримінального кодексу України (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії рф проти України, глорифікація її учасників, вчинене службовою особою). Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу.

Нагадаємо

СБУ повідомила про підозру екскерівнику поліції Вінниччини Антону Шевцову у готуванні для фсб «плану» терактів проти мирних жителів України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Два леви померли після зараження коронавірусом в Японії

     • 1088026 переглядiв

    Енергоживлення Запорізької АЕС відновлене – Укренерго

     • 3596687 переглядiв