ukenru
saperi-viyavili-zaminovaniy-avtomobil-mizh-sidinnyam-ta-dverima-rosiyski-okupanti-zaklali-granatu

Сапери виявили замінований автомобіль: між сидінням та дверима російські окупанти заклали гранату

 • 190150 переглядiв

КИЇВ. 24 квітня. УНН. Генштаб ЗСУ попереджає про розмінування звільнених від російських військових територій і закликає не чіпати сторонні предмети. Про це інформує Генштаб ЗСУ у Facebook, передає УНН.

Деталі

Триває розмінування звільнених територій. Днями сапери виявили замінований автомобіль. Між сидінням та дверима рашисти заклали гранату.

"Вибуховий пристрій було нейтралізовано. Не робіть це самостійно", - йдеться в повідомленні.

Також інженерно-саперні підрозділи Держспецтрансслужби МО України продовжують розмінування транспортної інфраструктури на звільнених територіях.

У Київській області група саперів обстежила об’єкти транспортної інфраструктури на території Іванківського району. Вилучено велику кількість мін, артилерійських снарядів.

На прохання місцевих жителів нейтралізовано розтяжки поставлені рашистами на подвір’ях, знешкоджено залишки ракет "Ураган" з домівок та садиб.

Цитата

"Водночас закликаємо всіх дотримуватися заходів безпеки - не відвідувати не обстежені саперами території, не рухати підозрілі предмети. У разі виявлення таких предметів - відійти на безпечну відстань та повідомити про знахідку найближчим представникам правоохоронних органів, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Збройних Сил України, або у месенджер сторінки Держспецтрансслужби МО у Фейсбук. Відбудуємо країну разом! Слава Україні!", - йдеться в повідомленні Генштабу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські окупанти залишили в Київській області чимало смертельних "сюрпризів" - МВС.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП