ukenru
sap-r-nasirov-khotiv-viyikhati-za-kordon

Р.Насіров хотів виїхати за кордон - САП

 • 48643 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі оперативним шлахом стало відомо, що голова Державної фіскальної служби Роман Насіров, ймовірно, планував виїзд за кордон. Про це йдеться у заяві САП, оприлюдненій у Facebook, передає УНН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: САП клопотатиме про арешт і відсторонення Р.Насірова

"Оперативним шляхом нам стало відомо про можливий виїзд підозрюваного за кордон, а також існувала ймовірність знищення доказів, тому прокурором вчора було прийнято рішення про проведення низки невідкладних процесуальних дій. Як тільки розпочалися слідчі дії вчора вдень, голова Державної фіскальної служби миттєво опинився на лікуванні в Феофанії", - прокоментував керівник САП Назар Холодницький.

Як повідомляв УНН, у САП заявили, що голові ДФС Роману Насірову 2 березня вручили повідомлення про підозру.

Він підозрюється у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Нагадаємо, 2 березня ввечері до Феофанії, де перебував Роман Насіров, прибули, за даними ЗМІ, представники НАБУ і САП. Як повідомив нардеп Андрій Журжій, у лікарні голові ДФС вручили підозру.

Адвокат І.Черезов заявив, що вручення підозри Р.Насірову не відбулося.

Як повідомлялося, у четвер НАБУ провело обшуки за кількома адресами, в тому числі в центральному офісі ДФС, у рамках розслідування кримінального провадження, пов’язаного з неправомірними, на думку слідства, рішеннями голови ДФС Романа Насірова про розстрочення податкових боргів підприємствам із орбіти народного депутата Олександра Онищенка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП