ukenru
sanatoriy-v-novikh-sanzharakh-pislya-14-dennoyi-observatsiyi-bude-prodezinfikovano-golova-poltavskoyi-oda

Санаторій у Нових Санжарах після 14-денної обсервації буде продезінфіковано – голова Полтавської ОДА

 • 14005 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Після проходження 14-денної обсервації евакуйованими громадянами з Китаю на тлі розповсюдження коронавірусу, санаторій в Нових Санжарах буде повністю обстежений та продезінфікований. Про це заявив журналістам голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов в ефірі телеканалу ZIK, передає УНН.

"Коли обсервація пройде, 14 днів, після того він буде повністю обстежений та дезінфікований, але якщо люди будуть здорові, це все одно буде зроблено із підстав профілактики", - розповів Синєгубов.

Нагадаємо, у Національній гвардії України спростували інформацію про нібито масове звільнення персоналу медичного центру "Нові Санжари" в однойменному селищі на Полтавщині, куди везуть евакуйованих з ураженого коронавірусом китайського міста Ухань українців та іноземців, назвавши такі дані фейком.

Раніше на Урядовому порталі повідомлялося, що персонал, який працював у медичному центрі "Нові Санжари", вивезено з об'єкту. Ніхто з них не контактуватиме з розміщеними в обсервації евакуйованими громадянами з Китаю на тлі розповсюдження коронавірусу.

Нагадаємо, евакуйовані українці з Китаю будуть перебувати на карантині в санаторії в селищі Нові Санжари в Полтавській області, де за ними спостерігатимуть кваліфіковані лікарі і медсестри.

Як повідомляв УНН, у селищі Нові Санжари Полтавської області, куди повинні перевезти евакуйованих з китайського міста Ухань українців, мітингувальники перекрили дорогу міжрегіонального значення.

Українські Національні Новини

Суспільство