ukenru
sanatoriy-v-novikh-sanzharakh-gotoviy-priynyati-evakuyovanikh-ukrayintsiv-z-ukhanyu-golova-poltavskoyi-oda

Санаторій в Нових Санжарах готовий прийняти евакуйованих українців з Уханю – голова Полтавської ОДА

 • 14156 переглядiв

КИЇВ. 20 лютого. УНН. Голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов підтвердив, що санаторій в Нових Санжарах повністю готовий до того, щоб прийняти евакуйованих українів з Уханю. Це він сказав в ефірі телеканалу ZIK, передає УНН.

"Я хочу заявити, що тут все абсолютно повністю готове, цей заклад, для того, щоби прийняти наших співвітчизників. Дійсно, зараз є маса населення, яке висловлює відповідні протести, але ми проводимо роз’яснювальну роботу, щоби всього цього запобігти. Сьогодні вранці було офіційне повідомлення, і ми знаємо, що розглядалося декілька населених пунктів", - сказав Олег Синєгубов.

Він додав, що Президент підтвердив, що дійсно українців мають прийняти Нові Санжари.

"Хочу сказати, що це для нас виклик, перш за все, як для українців. Ми зараз демонструємо, напевно, всьому світу, не ту громадянську позицію, яку б мали. Насправді, тут так само є і спекулятивні настрої, для того, щоби напередодні місцевих виборів заробити собі бали", - зазначив Олег Синєгубов.

Він додав, що це спеціалізований заклад Міністерства внутрішніх справ, в ньому не лікуються люди, він є зовсім окремою будівлею.

Також Олег Синєгубов сказав, що буде там до останнього, щоб переконатися, що в Нових Санжарах все готово.

Нагадаємо, у Нових Санжарах на Полтавщині мітингують через можливе розміщення евакуйованих з Китаю українців у санаторії в області.

Українські Національні Новини

Суспільство