ukenru
s-stakhovskiy-peremig-v-ukrayinskomu-derbi-na-kortakh-u-velikobritaniyi

С.Стаховський переміг в українському дербі на кортах у Великобританії

 • 8416 переглядiв

КИЇВ. 14 червня. УНН. За путівку до 1/4 фіналу крупного челленджера з призовим фондом у 127 тис. дол. на кортах у Ноттінгемі (Великобританія) проводили боротьбу двоє українців – Сергій Стаховський і Ілля Марченко, передає кореспондент УНН.

У першому сеті С.Стаховський завдяки одному реалізованому брейк-пойнту забрав партію до свого активу – 6:4. У другому сеті точилася непоступлива боротьба – жоден із опонентів не мав брейк-пойнтів і доля вирішувалася на тай-брейку. При помилці І.Марченка, 8-го сіяного змагань, С.Стаховський вийшов переможцем – 7:6 (9).

Відзначимо, що С.Стаховський мав солідну перевагу за подачами навиліт (ейсами) – 11:2. Крім того І.Марченко припустився двох подвійних помилок, у його супротивника – жодного.

Додамо, що за вихід в півфінал на киянина очікує баталія із четвертим сіяним італійцем Томасом Фаббіано.

Довідка УНН: статистика попередніх зустрічей С.Стаховського та І.Марченко свідчить на користь першого. Всього вони між собою до цього моменту билися шість разів, і лише одного разу, в 2013 році на челенджері в Далласі, перемогу здобув І.Марченко. П’ять – активі Стаховського, включаючи й останню, яка прийшлася на Відкриту першість США в 2015 році.

Як повідомляв УНН, О.Долгополов пробився у друге коло турніру в Нідерландах.

 

Українські Національні Новини

Спорт