ukenru
s-rebrov-khochu-pratsyuvati-tam-de-stavlyatsya-maksimalni-zavdannya

С.Ребров: хочу працювати там, де ставляться максимальні завдання

 • 11041 переглядiв

КИЇВ. 23 червня. УНН. Колишній головний тренер "Динамо", новоспечений наставник "Аль-Ахлі" Сергій Ребров прокоментував свій недавній вибір, передає УНН з посиланням на zbirna.com.

"Вивчив все, що міг. Подивився відразу кілька матчів з участю клубу. Знав історію. Знав, що "Аль-Ахлі" бореться за найвищі місця в національному чемпіонаті. Знав, що команда вийшла в чвертьфінал азіатської Ліги чемпіонів. Мене підкупило бажання керівників розвивати клуб. Після всіх цих розмов я зрозумів, що у нас одне спільне бажання - прогресувати. Можна було піти в колектив без завдань в Європі, набити там шишки, як того багато хто хотів, але це трохи інший рівень. Я хочу працювати там, де ставляться максимальні завдання", - розповів С.Ребров.

Також наставник клубу із Саудівської Аравії прокоментував можливість переходу своїх екс-підопічних з "Динамо" в "Аль-Ахлі": "я не думаю, що вболівальники "Динамо" хотіли б, щоб я кликав до свого клубу когось із провідних гравців колективу. Це практично неможливо. А тих, хто останнім часом не відповідав рівню, я запрошувати в "Аль-Ахлі" точно не буду".

Додамо, що трансферна вартість "Аль-Ахлі" складає 23,45 млн євро – найдорожчий клуб Саудівської Аравії.

Як повідомляв УНН, С.Ребров очолив саудівський ФК Аль-Ахлі.

Українські Національні Новини

Спорт