ukenru
s-knyazyev-zayaviv-pro-progres-u-rozsliduvanni-zamakhu-na-a-okuyevu-ta-a-osmayeva

С.Князєв заявив про прогрес у розслідуванні замаху на А.Окуєву та А.Осмаєва

 • 9012 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Правоохоронці мають прогрес у розслідуванні замаху на добровольців Аміну Окуєву та Адама Осмаєва. Про сказав сьогодні на брифінгу голова Національної поліції України Сергій Князєв, передає кореспондент УНН.

“Ми розслідуємо це правопорушення. У нас є прогрес у розслідуванні цього правопорушення. Але довести я не можу, що нам відомо стало про участь особи, яку ми підозрюємо у скоєнні цього правопорушення до інших правопорушень як на території держави, так і на території інших суміжних з нами держав. Але ми маємо таку оперативну інформацію, яку ефективно перевіряємо і результати розслідування будуть доведені у короткий час”, — заявив він, відповідаючи на запитання журналістів про те, чи простежується зв’язок між цим замахом та аналогічними злочинами, зокрема убивством Д.Вороненкова.

Нагадаємо, 1 червня в перестрілці на Подолі в Києві постраждав чоловік прес-офіцера Міжнародного добровольчого батальйону імені Д.Дудаєва Аміни Окуєвої Адам Осмаєв, якого підозрювали в організації замаху на життя президента Росії Володимира Путіна.

Як повідомляв УНН, 3 червня зловмиснику, який напав на добровольців АТО А.Осмаєва та його дружину А.Окуєву, оголошено про підозру.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП