ryanair-ta-wizz-air-skasuvali-dekilka-desyatkiv-reysiv

Ryanair та Wizz Air скасували декілька десятків рейсів

 • 249884 переглядiв

КИЇВ. 13 листопада. УНН. За останніх два місяці авіакомпанії Ryanair та Wizz Air внесли суттєві корективи в маршрутну мережу. Окрім анонсу нових рейсів авіакомпанії також вилучили майже по 50 напрямків з розкладу. Про це йдеться в аналізі змін рейсів компаній на сайті Lowcost Avia, пише УНН.

До переліку потрапили рейси не тільки в межах Європи, але й напрямки в Африку та на Близький схід.

«Зауважимо, що не всі з цих рейсів можна вважати повністю “скасованими”, оскільки в деяких випадках авіакомпанії лише змінили аеропорт. Наприклад, прибрали з розкладу рейс в Мілан Бергамо, але додали в Мілан Мальпенсу, забрали з Рим Чампіно, але додали в Рим Фьюмічіно», - йдеться у статті.

Компанія Ryanair скасувала 39 авіарейсів, найбільшу кількість рейсів скасовано з Франції, Іспанії та Італії, зокрема, Барселона (BCN) – Бріндізі (BDS), Барселона (BCN) – Подгориця (TGD), Болонья (BLQ) – Пафос (PFO), Париж Бове (BVA) – Марсель (MRS), а також Будапешт (BUD) – Познань (POZ), Кельн (CGN) – Катовіце (KTW), Пафос (PFO) – Піза (PSA), Софія (SOF) – Варна (VAR), Щецин (SZZ) – Варшава-Модлін (WMI), Бірмінгем (BHX) – Біллунд (BLL), низка рейсів з Еденбурга, Лондон Станстед (STN) – Дрезден (DRS) тощо. 

Компанія Wizz Air скасувала більше 50 авіарейсів, найбільша кількість скасованих рейсів з Італії, Румунії та Німеччини, а також з Польщі, зокрема, Катовіце (KTW) – Брістоль (BRS), Катовіце (KTW) – Мальме (MMX), Вроцлав (WRO) – Лідс/Бредфорд (LBA), Варшава (WAW) – Мальме (MMX), Ґданськ (GDN) – Тірана (TIA), Ґданськ (GDN) – Единбург (EDI), Лодзь (LCJ) – Лутон (LTN), Познань (POZ) – Спліт (SPU). 

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Ryanair та Wizz Air скасували декілька десятків рейсів

     • 249884 переглядiв

    У столиці горить склад з будматеріалами

     • 128981 переглядiв

    Негода завдала шкоди у 9 областях України

     • 114926 переглядiв

    Більше 60 бойових зіткнень за добу: ситуація на фронті

     • 100163 переглядiв

    У Харкові пролунали вибухи

     • 324662 переглядiв