ruynuvannya-cherez-vorozhi-obstrili-v-odesi-ne-priberut-do-momentu-poki-mizhnarodni-institutsiyi-ne-zadokumentuyut-zlochini-rf-bratchuk

Руйнування через ворожі обстріли в Одесі не приберуть до моменту, поки міжнародні інституції не задокументують злочини рф - Братчук

 • 414978 переглядiв

КИЇВ. 27 липня. УНН. Руйнації в Одесі не будуть прибирати поки міжнародні інституції не зафіксують злочини росії, які потім будуть розглядатись у Міжнародному кримінальному суді проти рф, про це під час телемарафону заявив речник української добровольчої армії Південь Сергій Братчук, передає УНН.

Цитата

“Що стосується роботи відповідних міжнародних інституцій то і відповідні руйнації на місці не прибираються до закінчення роботи саме комісії ЮНЕСКО. А щодо одеситів, то вони погодяться з тим, що нам найважливіше, аби фіксація ворожих злочинів доповнила ті справи, які будуть розглядатися в Міжнародному кримінальному суді проти рф”, - сказав Братчук.

Нагадаємо

Під час нічної атаки на Одесу росіяни пошкодили майже 30 пам'яток культурної спадщини. Україна закликає світ допомогти з відбудовою цих пам'яток.

Зокрема, внаслідок нічної атаки армії рф по Одесі 23 липня зазнав пошкоджень Спасо-Преображенський кафедральний собор. 

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі