ukenru
rumunska-tenisistka-viygrala-roland-garros

Румунська тенісистка вийграла Roland Garros

 • 8370 переглядiв

КИЇВ. 9 червня. УНН. Румунська тенісистка, перша ракетка світу Сімона Галеп у фіналі Відкритої першості Франції на кортах Roland Garros в Парижі у суботу, 9 червня, у драматичному поєдинку перемогла в трьох сетах американку Слоун Стівенс - 3:6, 6:4, 6:1. Галеп здобула першу в своїй кар'єрі перемогу на турнірі серії Grand Slam. Про це повідомляє УНН з посиланянм на DW.

У першому сеті дещо активнішою була Стівенс - їй вдалося взяти подачу суперниці та впевнено виграла сет - 6:3. На початку другого сету Стівенс, яка перемогла восени на Відкритій першості США, одразу взяла подачу суперниці та повела 2:0. Здавалося, вона зможе довести матч до перемоги. Однак Галеп, яка демонструвала якісний захисний теніс, вдалося переломити матч. Вона змогла посилити гру, взяла дві подачі суперниці та вийшла вперед: 4:2. Проте Стівенс одразу ж зробила зворотний брейк. Утім, останнє слово в сеті було за румункою - вона ще раз взяла подачу Стівенс.

У третьому сеті Галеп, яку вважають фізично однією з найбільш підготовлених та витривалих тенісисток, домінувала, демонструючи шедеври захисного тенісу, натомість Стівенс частіше помилялася. Після трохи більш ніж двох годин протистояння румунка довела матч до перемоги - 6:1 у третьому сеті.

Як повідомляв УНН, Леся Цуренко у другому раунді відбору програла Еллі Кіік зі США — 4:6, 5:7, а Катерина Козлова у впертій боротьбі поступилася британці Хезер Уотсон — 6:4, 2:6, 5:7.

Українські Національні Новини

Спорт