ukenru
rukhalas-na-kyiv-natshvardiitsi-pid-chas-masshtabnoi-ataky-rf-zbyly-krylatu-raketu-zi-striletskoi-zbroi

Рухалась на Київ: нацгвардійці під час масштабної атаки рф збили крилату ракету зі стрілецької зброї

 • 43257 переглядiв

Національна гвардія України 29 грудня збила російську ракету, яка була націлена на Київ, за допомогою кулеметів. Ракета втратила керування і впала.

Мобільна група нацгвардійців збила з кулеметів ворожу крилату ракету під час повітряної атаки на Київ 29 грудня. Про це повідомили в Національній гвардії України, пише УНН.

"Під час масованого ракетного обстрілу росією території України 29 грудня, мобільна вогнева група гвардійців 27 Печерської бригади збила ворожу крилату ракету", - повідомили в Нацгвардії.

Зазначається, що після виявлення цілі, яка рухалась в напрямку міста Київ, нацгвардійці відкрили вогонь з кулеметів. Було встановлено, що в результаті вогневого ураження в ракеті відбулась детонація паливних баків, втрата керування і висоти.

Детонації бойової частини ракети не відбулось.

"Вогневі розрахунки Національної гвардії створені для протидії ударам з повітря, зокрема для збиття ракет та дронів-камікадзе", - додали в НГУ.

Нагадаємо

Кількість жертв масованого ракетного обстрілу на столицю зросла до 16. Як повідомив міський голова Києва Віталій Кличко, 1 січня буде оголошене днем жалоби.

Антоніна Туманова

Війна