rukh-vantazhivok-na-kordoni-zi-slovachchynoiu-postupovo-rozblokovuietsia-demchenko

Рух вантажівок на кордоні зі Словаччиною поступово розблоковується - Демченко

 • 30975 переглядiв

Словацькі перевізники тимчасово припинили блокування траси до Словаччини, дозволивши близько 130 вантажівкам перетнути кордон з України після 22:00 вчорашнього дня, повідомляє Андрій Демченко. Тривалість відновлення нормального транспортного потоку наразі не визначена.

Вчора, після 22:00 рух вантажівок, які слідували з України в Словаччину активізувався. Станом на ранок близько 130 вантажівок перетнуло кордон на виїзд з України. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телемарафону, передає кореспондент УНН.

Маємо приємну новину, тому що вчора після 22:00 по кордону зі Словаччиною наші колеги повідомили про тимчасове розблокування автошляху, який веде до кордону. Словацькі перевізники на певний час припинили такі дії. Як надовго це відбуватиметься, поки що складно сказати, але після 22:00 рух вантажівок, які слідували з України в Словаччину пішов

- розповів Демченко.

За його словами, станом на ранок близько 130 вантажних транспортних засобів перетнуло кордон на виїзд з України.

"Як і раніше не блокується рух вантажівок, які слідують зі Словаччини на територію нашої держави. Сподіваємося, що динаміка та інтенсивність руху по напрямку  "Ужгород - Вишнє-Нємецке" продовжиться", - зазначив Демченко.

Доповнення

Словацькі перевізники відновили з 11 грудня блокування вантажівок, що рухаються на виїзд з України до Словаччини.

13 грудня повідомлялося, що в єЧерзі у напрямку пункту пропуску "Ужгород - Вишнє-Нємецке" на виїзд з України було зареєстровано близько 1200 вантажівок

Анна Мурашко

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі

    Японія запровадила санкції проти 57 російських компаній

     • 32179 переглядiв

    Негода залишила без світла оселі у семи областях

     • 36622 переглядiв

    Лідери країн ЄС погодили 12-й пакет санкцій проти росії

     • 40304 переглядiв