ukenru
rozvidka-z-chervnya-rf-vidpravila-na-donbas-ponad-600-tonn-boyepripasiv

Розвідка: з червня РФ відправила на Донбас понад 600 тонн боєприпасів

 • 9391 переглядiв

КИЇВ. 10 липня. УНН. За інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Російська Федерація продовжує активно забезпечувати потреби російського окупаційного угрупування військ на тимчасово окупованій території у Донецькій та Луганській областях. Про це УНН повідомили у прес-службі Міноборони. 

"Упродовж червня-липня ц.р. з території Росії залізничним транспортом для з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ доставлено понад 600 тон боєприпасів, у т.ч. для реактивних систем залпового вогню, артилерійських систем і мінометів, та десятки цистерн з пально-мастильними матеріалами. Водночас автомобільним транспортом з російської території завозились вантажі військового призначення. У т.ч. йдеться про цивільні автомобілі, супровід яких при перетині неконтрольованих ділянок українського кордону здійснювався ФСБ РФ, а після перетину — підрозділами російсько-окупаційних військ", - повідомили у Міноборони. 

Як повідомляв УНН, за данними розвідки російські окупаційні війська посилили підготовку артилерійських і танкових підрозділів на Донбасі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП