ukenru
rozvidka-komanduvannya-boyovikiv-pidozryuyut-u-peremischenni-tovariv-iz-siroyi-zoni

Розвідка: командування бойовиків підозрюють у переміщенні товарів із "сірої зони"

 • 11685 переглядiв

КИЇВ. 22 травня. УНН. Командування бойовиків підозрюють у незаконному переміщенні товарів із "сірої зони" через спеціально обладнані проходи у мінно-вибухових загородженнях. Про це повідомив за даними ГУ розвідки Міноборони представник пресцентру відомства полковник Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"За повідомленням Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російські окупаційні адміністрації посилюють контроль адміністративно-поліцейського режиму у районах розташування передових підрозділів з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ", - сказав Гуцуляк.

За його словами, з 19 травня співробітниками т.зв. "внутрішньої безпеки та МВС ДНР" розпочато перевірку інженерно-фортифікаційного обладнання передових позицій.

"Зазначене пов’язано з підозрою у причетності командирів окремих підрозділів противника до незаконного переміщення товарів з "сірої зони" через спеціально обладнані проходи у мінно-вибухових загородженнях", - додав Гуцуляк.

Нагадаємо, минулого тижня з території Росії через неконтрольовані Україною ділянки кордону до окупаційних підрозділів прибула військова техніка, зокрема більше десяти танків.

Українські Національні Новини

Політика