rozstrilyav-avtivku-z-rodinoyu-viyskovomu-rf-zalishili-dovichne-uvyaznennya

Розстріляв автівку з родиною: військовому рф залишили довічне ув'язнення

 • 425821 переглядiв

КИЇВ. 28 липня. УНН. Апеляційний суд підтвердив вирок військовослужбовцю рф, який розстріляв автомобіль з цивільними на Чернігівщині, він отримав довічне позбавлення волі. Про це повідомили в Офісі Генерального прокурора, пише УНН.

Деталі

"Апеляційний суд залишив без змін вирок суду першої інстанції, яким військовослужбовця рф засуджено до довічного позбавлення волі за порушення законів і звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством", - ідеться у повідомленні.

Як повідомляється, 26 лютого 2022 року військовослужбовці країни-агресора, перебуваючи в центрі села Крупичполе Прилуцького району, зупинили цивільний автомобіль. У ньому знаходилися сім’я – батько, мати, їхня дочка та зять.

Засуджений спільно з іншими окупантами відкрили прицільний вогонь по автомобілю та його пасажирах. У подальшому, вважаючи, що всі четверо людей загинули, військовослужбовці рф залишили місце події. Як виявилось, усі, окрім матері, залишились живі і отримали тілесні ушкодження різного ступеню.

Вирок окупанту був ухвалений Ічнянським районним судом в порядку спеціального судового розгляду і уже набрав законної сили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розстрілювали автомобілі з мирними жителями під час окупації: СБУ повідомила про підозру 11 військовим рф

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Пошта Молдови тимчасово призупинила відправлення до рф

     • 480373 переглядiв